reklama

Vítejte... Dnes je 26.04. 2024 04:29
Svátek má: Oto, blahopřejeme!
Název příběhů: Trojka
Vložil: sandy2, email: sandy65@email.cz
Vloženo: 06.11.2010 - 01:55:47
Příběh:

Jako obvykle jsem přijela k příteli.Po návštěvě koupelny jsem si všimla,že se stále dívá z okna.Zeptala jsem se,koho vyhlíží.Odpověděl,že očekává kamaráda,který se má zastavit,když projíždí okolo na služební cestě.
"Aha a co já,mám zůstat v dámském?" říkám s rozpaky. Přítel na to s úsměvem:"Určitě,už jsem mu řekla jakou mám milenku a rád by Tě viděl.Vlastně nejen viděl,mám pro Tebe překvapení,chtěl by s námi do trojky." Tak to překvapení bylo."Copak mě neznáš? Nevíš jak se stydím? Je to Tvůj kamarád,ale já ho neznám". Přítel s úsměvem:"Neboj se,on se Ti bude líbit a je moc zvědavý na transku,když nebudeš chtít,nikdo Tě nutit do ničeho nebude."
Uklidnila jsem se a začínala jsem být zvědavá kdo to přijde.Brzy jsem se dočkala,přítel šel otevřít,zůstala jsem v pokoji,ten kamarád Petr vstoupil první a hned se mě představil a aniž by to čekala políbil mě.Byl hezký a na první pohled sympaťák,cítila jsem jak se mě roztřásla kolena,jeho příchod mě úplně rozhodil.Přítel si toho všiml a s úsměvem povídá:"Říkal jsem,že se ti bude líbit." Pomyslela jsem si,že by se neusmíval,kdyby věděl co si o tom myslím,ale nechtěla jsem začít nějakou hádku před Petrem,který asi neměl tušení jak mě do toho přítel navezl.Tváře mě hořely studem,ale uvědomovala jsem si,že se mě Petr nejen líbí,ale byly jasné vzájemné sympatie.Byl starší než já,postavu měl sportovní,žádný Rocky,ale spíše Bruce Lee,prostě svaly a inteligence v harmonii. (holka co to děláš? běželo mě hlavou,ale ...šatičky šly dolů). Postel nás byla plná,vnímala jsem doteky obou,zpočátku jsem se věnovala příteli,stále převládaly rozpaky,ale když jsem cítila něžné doteky Petrových rukou,které byly zvyklé hladit ženu stejně jako muže a dávaly najevo zkušenost,věděla jsem,že není už cesty zpátky.Petr se zeptal,jestli to chci zkusit s ním a já souhlasila. Ležela jsem na zádech a on do mě jemně vnikal,zadeček jsem měla už předtím rozdrážděný až dost,tak to šlo hladce.Jestli jsem si do té doby myslela,že ten první kluk byl nejlepší,tak jsem v těch chvílích měnila názor,Petr byl vynikající milenec.Po nějaké chvíli,nevím jaké,ztrácela jsem pojem o čase,se mě celé tělo počalo cvět v dlouhém orgasmu,to jsem s nikým předtím nezažila,tak jsem se tvářila asi hodně překvapeně,protože jsem si všimla Petrova úsměvu.Ovšem to nebyl ještě konec a já si prožila ještě dvakrát skoro stejně intenzivní orgasmy,ani nevím jak a kdy jsem ho nohama objala a přitáhla se k němu,jako bych se ho už nikdy nechtěla pustit.Krásně unavená jsem mu pak udělala orálek nejlépe jak jsem uměla. Bohužel spěchal a měl být za chvíli v nějaké firmě,proto se v rychlosti rozloučil a odjel. Vzpomínám na něj občas a vím,že je to muž,kterému bych nedokázala říci ne. Můj bývalý přítel mě tím udělal větší překvapení než čekal,on mě nyní nechybí,ale kdyby tak někdy přijel Petr... ;-).


zpět nahoru  nahoru