reklama

Vítejte... Dnes je 08.09. 2024 05:20
Svátek má: Mariana, blahopřejeme!
Název příběhů: Ten den 6
Vložil: tranna, email: tranna@seznam.cz
Vloženo: 29.10.2009 - 10:44:13
Příběh:

Ráno jsem se vzbudil v pohodě, dobře vyspaný a naladěný v devět

  Ráno jsem se vzbudil v pohodě, dobře vyspaný a naladěný v devět. Simona už byla vzhůru, já jsem zašel do koupelny a oblékl se a nalíčil tak, jak jsem byl o víkendech zvyklý. I když tentokrát jsem se snažil trochu víc, když jsem měl to nové oblečení. Počítal jsem ale, že budu muset opět zajít do obchodu, tak jsem se snažil, abych nevypadal moc vyzývavě. U snídaně, kterou jsem měl mezitím připravenou v kuchyni, mě čekalo překvapení. Se Simonou tam byl Tom, ale tentokrát již ve svém novém, včera nakoupeném oblečení. A vypadal opravdu tak, že bych ho nepoznal. Světle zelené šaty s bílými puntíky kousek nad kolena, v pase přestřihnuté, tříčtvrteční rukávy, vpředu nahoře zapínání na tři knoflíčky, volánkovitý menší límeček a nějaký těžší materiál, který se mu při pohybech krásně obtáčel od pasu dolů okolo těla. Tělové punčochy nebo punčocháče (nohy měl evidentně oholené), bílé pantoflíčky na vyšším podpatku, blond paruku s kudrlinkami až pod ramena a větší zlaté kruhové náušnice na uších. S mejkapem mu asi pomohla Simona, oči a obočí i rty měl namalované opravdu pěkně, na rukou i na nohou měl rudý lak.

Vysekl jsem mu poklonu, jak vypadá perfekně.

Pokýval jenom hlavou k Simoně. ´Dík, ale je to hlavně zásluha tvé ženy. Pomáhala mi vybírat šaty a pomohla mi dnes s mejkapem.´

Přitiskl jsem Simonu k sobě a dlouze ji políbil na ústa. Pak jsem neodolal a políbil jsem i překvapeného Toma a sedl jsem si jakoby nic ke stolu. 

V klidu a v pohodě jsme posnídali, atmosféra byla uvolněná, Simona nás oba s úsměvem pozorovala  a ani jsme moc nemluvili. Věděl jsem, že bude chtít Simona určitě chtít nakoupit něco do kuchyně. Do večerní ´služby´ bylo ještě dlouho, venku to vypadalo na příjemné počasí a tak jsem navrhnul, že bychom mohli spojit příjemné s užitečným.

´Co kdybychom zašli všichni společně nakoupit a potom se stavili někde na dobrý oběd, pak nějakou menší procházku a případně kafčo a nějakej ten zákuseček by určitě bodnul, viď?´ mrknul jsem na Simonu.

Simona se pousmála. ´Proč ne, já jsem pro. Práce nám začíná až v pondělí, viď Tome.´

Tom se na ni lítostivě podíval. ´A není to škoda, když sis se mnou dala takovou práci?´ Udělal gesto, kterým zahrnul celou svou postavu. Došlo nám se Simonou oběma současně co tím Tomáš myslí a rozesmáli jsme se na plné kolo. Překvapeně a nejistě se na nás díval z jednoho na druhého a pak mu začalo pomalu svítat.

´Vy myslíte jako?´

´Jo, myslíme jako že si uděláme dámskou jízdu´ doplnila ho Simona a znovu jsme se rozesmáli. Tomáš doslova ztuhnul.

´To přeci nemyslíte vážně, já jsme ještě nikdy nebyl takhle, veřejně?´ začal se zadrhávat.

´Chceš říct, žes ještě nikdy nebyl takhle převlečený venku? Co naděláš, je to v tobě a jednou, dříve nebo později, to na tebe přijde´ řekl jsem vážně. ´Teď máš docela dobrou příležitost´ hrál jsem si na zkušeného hrdinu, i když jsem sám něco podobného absolvoval teprve před pár dny, a ještě dnes, když mám jít ven, cítím sám směsici obav a vzrušení. Simona si toho byla vědoma a poslouchala mě  s pobavením a s povytaženým obočím, ale neřekla nic.

´Ne, to opravdu nejde, co když někdo zjistí, že nejsem ženská?´

Použil jsem na něho stejný postup, jako použila před časem Simona na mě.

´Pojď sem Tome, něco Ti ukážu´ mrknul jsem na Simonu.

Zvedl se ze židle a já sledoval, jak si takovým docela přirozeným pohybem srovnal a uhladil sukni a docela sebejistě vyrazil na vysokých podpatcích za mnou do předsíně k velkému zrcadlu. Vzal jsem jej za loket a posunul ho před zrcadlo.

´Tak se podívej. Vidíš nějaký problém, něco, co by mohlo někomu signalizovat, že nejsi docela pěkná ženská?´

Díval se na sebe do zrcadla a pootáčel se, aby se viděl z co nejvíce úhlů. Chystal se něco říct, ale předešel jsem ho.

´Myslíš si, že bychom s tebou šli mezi lidi, kdybychom si mysleli, že to někdo na tobě pozná? To bychom přeci byli sami proti sobě.´

Mlčel a chvíli vypadal, že se dá do breku. To by byla kalamita při tom, jak byl nalíčený. Ale zvládl to, a když jsme se vrátili do kuchyně, kde u stolu v klidu Simona dopíjela svou kávu, spustil trochu nesouvislý projev plný emocí, jak jsme hrozně fajn, a že se s takovými lidmi ještě nesetkal atd.

´Tomáši ?.Tome´ snažila se ho přerušit Simona s vážnou tváří. Asi na třetí pokus se jí to konečně podařilo.

´Nepřeháněj to. Vždyť ani nevíš, jestli třeba nemáme nějaké postranní úmysly. Třeba tě po zacvičení prodáme a budeš pro nás pracovat jako tady Míša, nebo tě příležitostně natočíme a budeme tě vydírat a připravíme tě o všechny peníze. Těch možností je spousta.´

Já jsem byl na Simonin humor zvyklý, ale Tomáš znovu ztuhnul, a teprve po několika vteřinách si všimnul, jak nám oběma cukají koutky, a došlo mu, že si z něho dělá legraci. Teatrálně se chytil za srdce, v tomto případě vlastně za prso.

´Tedy s vámi se člověk opravdu nenudí. Ještě pár takových vtipů a fakt mě máte na svědomí´.

  Já jsem si po snídani ještě chvíli připravoval nějaké věci do práce, Simona ještě asi hodinku Tomáše školila a pak jsme se vydali do města. Tomáš si vzal boty s nižším podpatkem a upravil se trochu střízlivěji, a vzal si méně výrazné náušnice. Přeci jen na sebe nechtěl napoprvé upoutávat moc velkou pozornost. Ale vypadal stejně hezky. Vyrazili jsme v jedenáct. Tom byl zpočátku toporný a vystrašený, tichý jako pěna, ale asi po deseti minutách, když viděl, že se nic neděje, se pomalu uvolnil a směřoval do druhého extrému ? k euforii ? což je první předpoklad k průšvihu. Tak jsme ho se Simonou trochu umírnili a pak už bylo vše v pohodě. Prošli jsme parkem, okolo míst, která jsem měl ještě tak vrytá v paměti z předchozích dnů. Až mi běhal vzrušením mráz po zádech, když jsem si na ty okamžiky vzpomněl. Přemýšlel jsem, zda o tom někdy Simoně řeknu. Možná někdy, pokud by se naskytla nějaká vhodná příležitost, teď určitě ne. Ještě jsem přemýšlel, co bych asi dělal, kdybychom onoho pána potkali a on mě poznal. Raději ani nemyslet. Mezitím se Tom uvolnil natolik, že se začali se Simonou bavit o své práci. Docela jsem zíral. Upozornil jsem je, že jsme na procházce a ne na pracovním obědě, a tak jsme přešli na ´volnější´ témata. Tom nám začal povídat o svých začátcích s převlékáním.

  První zkušenosti získal, když jezdil na prázdniny k příbuzným. Od malička, co si pamatoval, trávil u tety a strýce o prázdninách na vesnici obvykle tři nebo čtyři týdny a dvě sestřenice, jedna stejně stará a druhá o dva roky starší mu dělaly celou dobu společnost. Spávali všichni tři v jedné větší místnosti v podkroví. Bylo mu asi deset, když poprvé zjistil, že dokáže být sukýnka docela vzrušující kousek oblečení. Jednou, když byl trochu nastydlý, teta ho nepustila se sestřenicemi k vodě, a on strávil dva dny většinu doby sám doma jen s tetou. Teta byla dámská krejčová a samozřejmě, kromě zakázek šila i pro sestřenice, které měly oblečení plné skříně. Kromě toho, vedle podkrovního pokoje na půdě byla spousta krabic s odloženým oblečením a s materiály na šití. Strýc byl v práci, tetě chodily zákaznice, sestřenice byly u vody a on měl celý den, kromě oběda, podkroví pro sebe. Něco ho lákalo si vyzkoušet sukýnku, a když podle reakce svého penisu najednou zjistil, že je to docela vzrůšo, začal postupně probírat skříň a zkoušet sukně, šaty, blůzičky a vše, co jsem tam nalezl. Odpoledne ho napadlo, že by mohl vyzkoušet i nějaké spodní prádlo ? kalhotky a starší sestřenice tam měla i punčocháče a dvě podprsenky. Tady už musel postupovat opatrněji, aby nebylo poznat, že se ve věcech hrabal. A tak najednou, uprostřed odpoledního zkoušení zjistil, že se mu to vlastně hrozně líbí, a že si představoval, jaké by to bylo fajn, kdyby byl holkou a mohl se takhle oblékat pořád. Večer, když se všichni sešli opět doma, a kdy musel se svými experimenty skončit, byl  celý nesvůj ze svých objevů, ale jeho mlčenlivost a roztěkanost naštěstí všichni přičítali jeho nemoci, i když mu vlastně nic nebylo. V noci měl hodně divoké sny a druhý den ráno trochu zasimuloval, aby mohl alespoň ještě jeden den zůstat doma, i když se ho sestřenice snažily vylákat k vodě. A tak ještě jeden celý den odhaloval další tajnosti dívčího světa. To byl samozřejmě začátek, a od té doby nevynechal jedinou příležitost, aby mohl pokračovat v té příjemné činnosti. Jak šly roky, šatník sestřenic se vylepšoval a obohacoval a i když doma experimentoval s oblečením své matky, nejvíce se stále těšil, až bude mít opět příležitost vyzkoušet šatník sestřenic. S postupujícím věkem se objevovaly v jejich šatníku samozřejmě stále lákavější a dráždivější věci a s postupujícím dospíváním došlo i k pokroku v technikách jeho uspokojování. Musel dávat pozor, aby stopy svého sexuálního uspokojení nezanechal na oblečení, v posteli, či před zrcadlem nebo na zrcadle. Z odložených věcí v krabicích na půdě si časem odvezl pár trofejí ve formě kalhotek, podprsenky či jednodílných plavek, ale nemohlo toho být moc, protože při cestování i v pokoji doma nebylo moc míst, kam si trofeje spolehlivě ukrýt, a odhalení bylo to poslední, co by si býval přál.

  Když se po vysoké škole oženil, na chvíli ho tahle jeho záliba přešla, ale netrvalo dlouho - příroda se prostě ošálit nedá ? se ke své zálibě vrátil. Věděl, že v manželství by asi se skrýváním dlouho nevydržel a tak jednoho dne dospěl k rozhodnutí se s tím manželce svěřit. Začal sice jen opatrně, aby oťuknul, jak bude reagovat, ale už jen to ´oťuknutí´ vedlo k takové reakci, že se po třech měsících rozvedli. Ani se nechtěl zmiňovat o scénách, které tomu předcházely. Našel si byt v jiném městě, tajně se věnoval dál své zálibě, ale nikdy nedospěl k tomu, aby se vypravil v převlečení na veřejnost. Jak brouzdal často po internetu náhodou narazil na náš podnik, zjistil, že tam má Simona spoluúčast a tak to dospělo až k k té návštěvě u nás.

  Oběd proběhl bez problémů, Tomáš se očividně ve své roli zabydlel, a tak jsme se dohodnuli, že zkusíme kino. V tuto dobu nebyla účast příliš velká. Trochu mě překvapilo, když jsem zjistil, že Simona koupila lístky do poslední řady na bok. Na odpoledním představení bylo asi patnáct lidí a v naší řadě byl jen jeden pár  na opačné straně. Simona si sedla mezi nás a já po asi deseti minutách filmu zjistil, proč koupila lístky právě takto. Ucítil jsem její ruku na svém stehně a pomaloučku ji posouvala stále výš do mého rozkroku. Mrknutím oka jsem zjistil, že stejně postupuje i na druhé straně u Toma. Přejela mi po podvazcích a pomaloučku zajela rukou až k rozkroku a začala mi rozepínat trojici háčků mého elastického body. Netrvalo dlouho a mohla nahmátnout můj bystře reagující penis. S Tomem to měla jednodušší, protože, jak jsem věděl, měl jen kalhotky. Když takto mě a zřejmě i Tomovi osvobodila naše ozdoby, začala je nesmírně jemně a nesmírně pomalu mnout. Po několika minutách jsem byl neuvěřitelně vydrážděný a začal jsem šíleně toužit po rychlém vyvrcholení. Simona, jakoby to vytušila, přerušila na minutku dráždění a nechala mě trochu vychladnout, aby začala po chvíli stejně jemně znovu. Bylo to k zešílení a bylo to všechno gradované prostředím a situací. Z filmu si nepamatuji jen závěrečné titulky, protože Simona mě i Toma takto dráždila celou dobu a k vyvrcholení nás přivedla snad dvě minuty před závěrem filmu. Bylo vidět, že jako domina měla svou profesi zvládnutou i po této stránce. Měl jsem celou dobu co dělat, abych nezačal skučet nahlas a Tom na tom byl evidentně obdobně. Než se rozsvítilo světlo, měl jsem jen taktak čas se doobléknout a upravit. Když jsme se dostali z kina ven, dostali jsme všichni tři záchvat smíchu a sklidili jsme spoustu udivených pohledů, protože film zase asi tak legrační nebyl. Cestou zpět jsme se stavili ještě v mé oblíbené kavárně, kde jsem se před pár dny seznámil s mým obdivovatelem. Nebyl to můj nápad a já se jen modlil, aby se dotyčný někde nablízku neobjevil.

   Dál už toho moc k tomu dni, který se stal přelomem v mém životě moc není. Absolvoval jsem s trochou nostalgie svůj poslední víkend trestu, což pro mě mělo určitý nový emocionální náboj a tak jsem vše prožíval trochu víc než dříve a v neděli jsem skončil docela v depce. Na druhou stranu se Simonou a s Tomem nyní vše probíhalo zcela otevřeně a v pohodě. Následující týden jsme si vychutnávali každý den a Simona na nás neštřila svými triky z doby kdy dělala dominu. Užívali jsme si to všichni tři a od té doby u nás  Tomáš strávil vždy nejméně jeden týden v měsíci. Manželského sexu se člověk dříve  nebo později nasytí a zevšední. Transvestitismus a transsexualismus ale nabízí nepřeberné možnosti, a my jsme je čerpali plnými doušky.

Ale to už je jiný příběh ? snad někdy příště.

 



zpět nahoru  nahoru